Anunturi importante

LICITATII

S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului „MATERIALE DE CONSTRUCTII”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 15.06.2020 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 15.06.2020 ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 15.06.2020, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290; e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

 


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: BORDURI SI PAVELE AUTOBLOCANTE VIBROPRESATE. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 29.05.2020 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 29.05.2020, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 29.05.2020, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: ULEIURI AUTO, UNSORI CONSISTENTE, ULEI MINERAL TERM 53. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 21.05.2020 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  21.05.2020, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 21.05.2020, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: PIESE DE SCHIMB PENTRU AUTO SI UTILAJE. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 25.05.2020 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  25.05.2020, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 25.05.2020, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:  0751048290, e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: ANVELOPE, CAMERE DE AER SI BENZI DE JANTA. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 20.05.2020 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  20.05.2020, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 20.05.2020, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:  0751048290.

 


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: BITUM RUTIER. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 15.05.2020 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  15.05.2020, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 15.05.2020, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului MOTORINA EURO 5”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 01.05.2020 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 04.05.2020, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 04.05.2020, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza LICITATIE DESCHISA , cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: PRESTARE SERVICII CU BULDOEXCAVATOR. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 23.04.2020 ora 16:00, pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  28.04.2020, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 28.04.2020, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


 SC. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza PROCEDURA SIMPLIFICATA , cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: PRESTARE SERVICII CU AUTOUTILITARA 3,5 TONE. 

Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 22.04.2020 ora 16:00, pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  27.04.2020, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 27.04.2020, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290., email - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: Achizitie “CONCASOR” prin contractarea finantarii de tip leasing financiar pentru o perioada de 48 luni. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 11.11.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  11.11.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 11.11.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului SERVICII DE INCHIRIERE MIJLOACE DESZAPEZIRE. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 07.10.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 07.10.2019 ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 07.10.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:  0751048290.

 


 

S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului CLORURA DE CALCIU TEHNICA PENTRU DESZAPEZIRE”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 18.09.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 18.09.2019 ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 18.09.2019, ora 12:00, la sediul

S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului SARE INDUSTRIALA PENTRU DESZAPEZIRE”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 10.09.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 10.09.2019 ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 10.09.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza  “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: NISIP. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 24.07.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  24.07.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 24.07.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


 

S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: ULEIURI AUTO, UNSORI CONSISTENTE, ULEI MINERAL TERM 53. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 11.07.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  11.07.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 11.07.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


 

S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: PIESE DE SCHIMB PENTRU AUTO SI UTILAJE. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 10.07.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  10.07.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 10.07.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:  0751048290.

 


 

SC. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza PROCEDURA SIMPLIFICATA , cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: PRESTARE SERVICII CU AUTOUTILITARA 3,5 TONE. 

Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 03.07.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  03.07.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 03.07.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


 

S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: ANVELOPE, CAMERE DE AER SI BENZI DE JANTA. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 02.07.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  02.07.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 02.07.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:  0751048290.

 


 

 S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: BORDURI SI PAVELE AUTOBLOCANTE VIBROPRESATE. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 01.07.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 01.07.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 01.07.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.


 

S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza LICITATIE DESCHISA , cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: PRESTARE SERVICII CU BULDOEXCAVATOR. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 24.06.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  24.06.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 24.06.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290. 


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului MOTORINA EURO 5”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 14.06.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 14.06.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 14.06.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.


 

 S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: FILER DE CALCAR SI CIMENT. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 13.06.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  13.06.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 13.06.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.


 

S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: BITUM RUTIER. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 12.06.2019 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  12.06.2019, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 12.06.2019, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290. 


 

S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza

la sediul sau procedura de „PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis,

in vederea atribuirii contractului de servicii „ASIGURARI RCA 2019. Procedura de achizitie

se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea

achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile

cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata

pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 14.12.2018 pe baza

de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul

la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere

privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic

al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: „oferta cea mai avantajoasa din punct

de vedere tehnico-economic".

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data

de 14.12.2018 ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 14.12.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine

la tel. : 0751048290.


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului ELABORAREA EXPERTIZEI TEHNICE ȘI DOCUMENTAȚIEI DE AVIZARE A LUCRĂRILOR DE INTERVENȚIE LA IMOBILUL SEDIU AD-TIV. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 16.11.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 16.11.2018 ora 10:00.Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 16.11.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:  0751048290. 


 S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau PROCEDURA SIMPLIFICATA, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului ELABORAREA EXPERTIZEI TEHNICE ȘI DOCUMENTAȚIEI DE AVIZARE A LUCRĂRILOR DE INTERVENȚIE LA IMOBILUL SEDIU AD-TIV. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 07.11.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut. Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 07.11.2018 ora 10:00.Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 07.11.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:  0751048290.


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, 
cu oferte de pret in plic inchis
, in vederea atribuirii contractului  „RASPANDITOR DE MATERIAL ANTIDERAPANT ”.
Procedura de achizitie
se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.
Pentru
participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia
de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de
08.11.2018 pe baza de cod unic de acces,
ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria
raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.
Criteriul care va fi
aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.
Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data
de
 08.11.2018 ora 10:00.
Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 08.11.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.Relatii
suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:
 0751048290.

S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului SERVICII DE INCHIRIERE MIJLOACE DESZAPEZIRE. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 17.10.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 17.10.2018 ora 10:00.Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 17.10.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:  0751048290. 


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului „MOTORINA EURO 5”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 10.10.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 10.10.2018, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 10.10.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului „CLORURA DE CALCIU TEHNICA PENTRU DESZAPEZIRE”.
Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.
Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 08.10.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut. Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 08.10.2018 ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 08.10.201, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290. 


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: ULEIURI AUTO, UNSORI CONSISTENTE, ULEI MINERAL TERM 53. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 27.07.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  27.07.2018, ora 10:00.Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 27.07.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290. 


 S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: PIESE DE SCHIMB PENTRU AUTO SI UTILAJE. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

 

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 01.08.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

 

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

 

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  02.08.2018, ora 10:00.

 

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 02.08.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.:  0751048290.

 

 

 

 


 

S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului „SARE INDUSTRIALA PENTRU DESZAPEZIRE”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

 

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 01.08.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

 

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

 

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 01.08.2018 ora 10:00.

 

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 01.08.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 

 

S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: BITUM RUTIER. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 07.06.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  07.06.2018, ora 10:00.Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 07.06.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 


 

S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: FILER DE CALCAR SI CIMENT. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

 

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 06.06.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

 

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

 

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  06.06.2018, ora 10:00.

 

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 06.06.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

 

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.

 

 

 

 


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza procedura “LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: BORDURI SI PAVELE AUTOBLOCANTE VIBROPRESATE. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 24.05.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  24.05.2018, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 24.05.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.


S.C. "CITADIN" S.A. IASI, cu sediul in Bd. T.Vladimirescu, nr. 32C, organizeaza PROCEDURA SIMPLIFICATA , cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului de achizitie: PRESTARE SERVICII CU BULDOEXCAVATOR. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 14.05.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de  14.05.2018, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 14.05.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului MOTORINA EURO 5”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 16.05.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 16.05.2018, ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 16.05.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0751048290.


S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau “PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului „MATERIALE DE CONSTRUCTII”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 10.05.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 10.05.2018 ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 10.05.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0232-240.887, fax: 0232-240.884.


 

S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de achizitie PROCEDURA SIMPLIFICATA”, cu oferte de pret in plic inchis, in vederea atribuirii contractului

“Achizitia de utilaje pentru constructii drumuri prin contractarea finantarii de tip leasing financiar pentru o perioada de 60 luni”

LOT 4: REMORCA TRAILER PENTRU TRANSPORT UTILAJE (LEGAREA DE VEHICULUL TRAGATOR TIP PROTAP). Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 11.04.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 11.04.2018 ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 11.04.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0232-240.887, fax: 0232-240.884.


 

 

ACHIZITIA DE UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII DRUMURI PRIN CONTRACTAREA FINANTARII DE TIP LEASING FINANCIAR PENTRU O PERIOADA DE 60 LUNI

 

S.C. „CITADIN” S.A. Iasi, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizeaza la sediul sau procedura de „LICITATIE DESCHISA”, cu oferte de pret in plic inchisin vederea atribuirii contractului „ Achizitia de utilaje pentru constructii drumuri prin contractarea finantarii de tip leasing financiar pentru o perioada de 60 luni”. Procedura de achizitie se va desfasura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea si desfasurarea achizitiilor” al SC CITADIN SA Iasi.

Pentru participare la procedura de achizitie, ofertantii trebuie sa indeplineasca conditiile cerute in "Documentatia de achizitie". Documentatia de achizitie va fi postata pe site-ul societatii www.citadinis.ro si va fi accesata pana pe data de 21.03.2018 pe baza de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicita in scris accesul la documentatie cu date de identificare clara si cu declaratie pe propria raspundere privind siguranta informatiilor pentru evitarea introducerii unor virusi in sistemul informatic al societatii.

Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: pretul cel mai scazut.

Documentatia de ofertare va fi depusa la sediul SC CITADIN SA pana la data de 21.03.2018 ora 10:00.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 21.03.2018, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la tel.: 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

AUTOBASCULANTA CU SARCINA UTILA DE 10 TONE - 04.12.2017

  

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „AUTOBASCULANTA CU SARCINA UTILA DE 10 TONE”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 29.11.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 04.12.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 04.12.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

SERVICII DE INCHIRIERE MIJLOACE DESZAPEZIRE - 31.10.2017

  

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „SERVICII DE INCHIRIERE MIJLOACE DESZAPEZIRE”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 30.10.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 31.10.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 31.10.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

CLORURA DE CALCIU TEHNICA PENTRU DESZAPEZIRE - 09.10.2017

  

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „CLORURA DE CALCIU TEHNICA PENTRU DESZAPEZIRE”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 06.10.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 09.10.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 09.10.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

SERVICII DE INCHIRIERE MIJLOACE DESZAPEZIRE - 02.10.2017

  

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „SERVICII DE INCHIRIERE MIJLOACE DESZAPEZIRE”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 29.09.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 02.10.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 02.10.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

CLORURA DE CALCIU TEHNICA PENTRU DESZAPEZIRE - 25.09.2017

  

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „CLORURA DE CALCIU TEHNICA PENTRU DESZAPEZIRE”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 22.09.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 25.09.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 25.09.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

SARE INDUSTRIALA PENTRU DESZAPEZIRE - 22.09.2017

  

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „SARE INDUSTRIALA PENTRU DESZAPEZIRE”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 21.09.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 22.09.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 22.09.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

PRESTARE SERVICII CU BULDOEXCAVATOR - 27.07.2017

  

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „PRESTARE SERVICII CU BULDOEXCAVATOR”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 26.07.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 27.07.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 27.07.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

BORDURI SI PAVELE AUTOBLOCANTE VIBROPRESATE - 26.07.2017

 

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „BORDURI SI PAVELE AUTOBLOCANTE VIBROPRESATE”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 25.07.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 26.07.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 26.07.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

PIESE DE SCHIMB PENTRU AUTO SI UTILAJE - 14.07.2017

 

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „PIESE DE SCHIMB PENTRU AUTO SI UTILAJE”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 13.07.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 14.07.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 14.07.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

FILER DE CALCAR SI CIMENT - 03.07.2017

 

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „FILER DE CALCAR SI CIMENT”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 30.06.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 03.07.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 03.07.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

BITUM RUTIER - 26.06.2017

 

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „BITUM RUTIER”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 23.06.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 26.06.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 26.06.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884.

 


 

MOTORINA EURO 5 - 23.06.2017

 

 • S.C. „CITADIN” S.A. Iași, cu sediul in Bd. T. Vladimirescu, nr. 32C, cod 700310, organizează la sediul său procedura de „LICITAȚIE DESCHISĂ”, cu oferte de preț în plic închis, în vederea atribuirii contractului „MOTORINĂ EURO 5”. Procedura de achiziție se va desfășura conform prevederilor “Regulamentului privind organizarea și desfășurarea achizițiilor” al S.C. CITADIN S.A. Iași.
 • Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertanții trebuie să îndeplinească condițiile cerute în "Documentația de achiziție". Documentația de achiziție va fi postată pe site-ul societății www.citadinis.ro și va putea fi accesată până pe data de 22.06.2017 pe bază de cod unic de acces, ce va fi comunicat doar persoanelor care solicită în scris accesul la documentație cu date de identificare clare și cu declarație pe propria răspundere privind siguranța informațiilor pentru evitarea introducerii unor viruși în sistemul informatic al societății.
 • Criteriul care va fi aplicat pentru evaluarea ofertelor: prețul cel mai scăzut.
 • Documentația de ofertare va fi depusă la sediul S.C. CITADIN S.A. până la data de 23.06.2017, ora 10:00.
 • Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 23.06.2017, ora 12:00, la sediul S.C. CITADIN S.A. 
 • Relații suplimentare privind procurarea documentației și condițiile de participare se pot obține la tel.: 0751.048.290 / 0232-240.887, fax: 0232-240.884. 

 


   

 

Smart Gallery by posicionamiento en google

Additional information